Image

Vidaus ir Lauko Laiptai

Lauko laiptai, vidaus laiptai

Laiptai – vienas iš sudėtingesnių, tačiau interjere neabejotinai svarbių įrenginių. Šiandieninė medžiagų ir technologijų gausa leidžia rinktis priimtiniausią variantą pagal skonį ir žinoma kišenę. UAB „Godas“ įmonėje gaminami ir montuojami metaliniai laiptai. Vidaus laiptai ir lauko laiptai gaminami pagal individualius poreikius.

Angarai, rampa, sandėliavimo patalpos – gaminimas, montavimas, projektavimas

Metaliniai angarai, angarų statyba, angarų gamyba

Projektuojame ir montuojame rampas pagal individualius poreikius. Turime sukaupę didelę patirtį metalo konstrukcijos srityje, todėl patarsime ir pasiūlysime jums priimtiniausią sprendimą. Mūsų įmonės kvalifikuoti darbuotojai greitai ir kruopščiai atliks gamybos ar montavimo darbus. Montuojami įvairių dydžių metaliniai angarai ir sandėliavimo patalpas.

Vartai, tvoros – gaminimas, montavimas, projektavimas

Lauko vartai, metalinės tvoros, tvorų tvėrimas

UAB „Godas“ įmonėje montuojami ir gaminami įvairiausio tipo vartai ir tvoros pagal individualius poreikius. Skambinkite arba rašykite mums ir mes jums pateiksime priimtiniausią sprendimą.

Laiptų turėklai – gaminimas, montavimas, projektavimas

Vidaus laiptų turėklai, lauko laiptų turėklai

Turėklai yra įvairiausių tipų. UAB „Godas“ įmonėje montuojami ir gaminami nerūdijančio plieno turėklai ir dažyto juodojo metalo turėklai. Jie tinka tiek interjerui tiek eksterjerui. Turėklų gamybą pradedame nuo projekto parengimo. Siekiant palengvinti klientui šį darbą, rekomenduojame pirmiausia apsižvalgyti mūsų galerijoje. Suderinus projektą, pasirašoma sutartis ir pradedami darbai. Darbų kaina, atsiskaitymo ir darbų atlikimo terminai yra derinami individualiai. Nerūdijančio plieno turėklai gaminami ir montuojami visoje Lietuvoje.

Turėklai neįgaliesiems – gaminimas, montavimas, projektavimas

Neįgaliųjų pandusas

Gaminame įvairiausių tipų metalinius turėklus bei pandusus, skirtus žmonėms su negalia. Esame įgyvendinę ne vieną projektą įvairiose Lietuvos vietose, įrengę įvairių tipų metalinius turėklus bei pandusus neįgaliesiems kituose Lietuvos miestuose prie daugiabučių namų ar visuomeninės paskirties pastatų.

Kiti metalo gaminiai – gaminimas, montavimas, projektavimas

Kalviški gaminiai

UAB „Godas“ įmonės veikla - sudėtingų, nestandartinių, metalo konstrukcijų gamyba ir montavimas ir nesudėtingos metalo konstrukcijos. Taigi, mūsų pagrindiniai užsakovai – ūkininkai, mažos ir vidutinės įmonės, individualių gyvenamųjų namų savininkai. Kreipkitės į mus, jeigu norite įgyvendinti įprastus ar nestandartinius sumanymus. Iniciatyvus kolektyvas kūrybingai ir lanksčiai įgyvendins net sudėtingiausius projektus. Įmonės požiūris į kokybės užtikrinimą neapsiriboja tik techninių reikalavimų išpildymu, nes nuolatiniu procesų ir technologijų tobulinimu siekiama nepriekaištingo produkto ar paslaugos.